derekparle
Active member
UPS??????Select UPS, when you choose shipping method.
UPS??????Select UPS, when you choose shipping method.
You can choose anything you like.UPS??????
@Alparslan34 kardeşim uzunluk çalışması için bir çok seçenek var Manuel, extender, askı(hanging)if i can't find a way
I'm going to give up on my penis enlargement dreams
LengthMaster siparişini verdin mi??Thanks for your support bro.
Your optimistic speech made me happy.
Having a workout buddy will make me even happier when I reach lengthmaster.
Bu konuyu daha da genişlet ve bana iletişim adresi ver kardeşim lengmaster almadım.almak için bir yol arıyorum.@Alparslan34 kardeşim uzunluk çalışması için bir çok seçenek var Manuel, extender, askı(hanging)
Evet türküm Türkiye de yaşıyorum sen nerdesin yurtdışında mı türkiyede misin? SRT cihazını anlamadım?? Uzunluk için extender kullanabilirsin bildiğim markalar penimaster pro, phallosan forte, andropenis, ayrıca extender rutinine askı(hanging) ekleyebilirsin. LengthMaster bende almayı düşünüyorum yada kendim ahşap dan yapacağımBu konuyu daha da genişlet ve bana iletişim adresi ver kardeşim lengmaster almadım.almak için bir yol arıyorum.
Bu arada Türk müsün
Evet türküm Türkiye de sen yaşıyorsun nerdesin içinde mi türkiyede yanlış? SRT cihazıı anlamadınız mı? Uzunluk için extender kullanmasin servisleri markalar penimaster pro, phallosan forte, andropenis, ayrica extensioner rutinine asma(hanging) kullanmasin. LengthMaster bende almayı düşünüyorum yada kendim ahşaptan yapacağız
[/ALINTI] İstanbul da yaşıyorum.
bahsettiğin ürünleri nereden alıyorum.
Ben srt asma cihazı ile lengthmaster kullanmayı düşünüyorum.ve ahşaptan yapabilirsen senden satın alırım.
Srt vakumlu askı cihazı var ya bacağa bağlanan o kankaEvet türküm Türkiye de yaşıyorum sen nerdesin yurtdışında mı türkiyede misin? SRT cihazını anlamadım?? Uzunluk için extender kullanabilirsin bildiğim markalar penimaster pro, phallosan forte, andropenis, ayrıca extender rutinine askı(hanging) ekleyebilirsin. LengthMaster bende almayı düşünüyorum yada kendim ahşap dan yapacağım
Evet SRT cihazı dediğin LengthMaster ile uzunluk rutininden sonra iyileşmek için kullanılır daha hızlı sonuç için SRT de hepsi var DLD hocamız sağ olsun ben 10 yıldır bu işin içindeyim arada bıraktım arada tekrar başladım bu 10 yıl içinde kazanımlarım oldu. Ben 5×5×3 çevre rutini yapıyorum çevre kazanmak uzunluğa göre daha zor tecrübeme göre, çevre hedefime uzaktayım şuan için. Tr deki sexshop lar kazık bişey alınmaz. Penimaster resmi sitesinden al tam set 5 bin TL. tr deki sexhoplar 15 bin TL ye satıyor. Ayrıca LengthMaster işini bakalım nasıl olacak ya alacağız yada yapacağız, p-shot da kafama yatıyor düşünüyorumSrt vakumlu askı cihazı var ya bacağa bağlanan o kanka
Trdeki ürünler. Çok pahalı bir kaç kişi ile konuştum Amazon gibi siteye koyarlarsa ucuza yurt dışından alabiliriz. Olmazsa farklı yol bulmamız lazım veya senin imkanin varsa ahşaptan yapabilirsen harika olur paramız cebimizde kalır.
Still waiting for approval@DLD is there any progress
I got an idea
signing up with an amazon account, adding the product there and removing the product after purchase
or you can make a deal with someone who has another amazon account.
Such an idea came to my mind.
And for another way, I talked to an intermediary company in my country, they said that they determined the value of the product with the product size, weight and packaging information. If I can buy it through a shopping site like amazon, it will be hassle-free and cheaper tax and shipping costs. other than that, this is the cheapest brokerage firm, but still the last word is yours.
Çok çok pahalı.@Alparslan34 kardeşim extender kullanabilirsin penimaster vs. Biraz Manuel rutin yaparsın biraz extender kullanırsın kombinasyon yaparsın
Link at bana@Alparslan34 penimaster resmi sitesinden alabilirsin Almanya dan penimasterpro komple set 5 bin TL. Ayrıca aliexpress den ucuz farklı ürünler var
@DLD is there any progress it's been a while
Evet@Alparslan34 aldın mı extender veya LengthMaster?
Evet
[/QUOTE LengthMaster mı aldın? Veya extender aldıysan hangi markayı aldın?
@Alparslan34 kardeşim sesin çıkmıyor, nasıl gidiyor? LengthMaster rutine başladın mı?Lengthmaster aldım akrabam yurtdışından gelirken yanında getiriyor 1 hafta sonra bende
Eksik ürünlerim var onları sipariş ettim onlar geldiğinde başlamaya hazırım.@Alparslan34 kardeşim sesin çıkmıyor, nasıl gidiyor? LengthMaster rutine başladın mı?
I used Google Translate:Eksik ürünlerim var onları sipariş ettim onlar geldiğinde başlamaya hazırım.
I concur, start with your hands which I’m doing now, though ordering the lengthmaster on the 19’th and it probably won’t be here until early August.I used Google Translate:
"I have missing items, I ordered them, and when they arrive, I'm ready to start."
I recommend you to start immediately.
You can do everything with your hands. As sooner you start, the sooner you will have a big penis. This is my recommendation to you, and It's base on personal experiences.
I started with my hands, then a broomstick and then the LENGTHMASTER 3.
You don't need equipment in the beginning. My hands and the broomstick took me past the normal penis size of: 5.5 inches in length (BPEL). I started at 5 inches BPEL.
You have ~1 inch of newbie gains.
If you do not start you will not gain.